Fashionjoint

Ullared

Imorgon ska vi åka till Ullared och shoppa, var jätte länge sen jag var där, så det ska bli kul :) Hoppas jag hittar något att köpa, haha vad tror ni? ;) Vet faktiskt inte vad dom har för sorts kläder där, vill ni tipsa om något? :)


Posted in: Vardag

Skrivet av: Alexandra

Åh va kul!! Jag var där på semestern! Dem har MASSOR av kläder! Nu tittade jag inte så mkt på vanliga storlekar, men maxiklänningar såg jag att de hade ett gäng ;) Hoppas du hittar nåt!! kolla gärna in på min blogg o kolla lite om du inte redan gjort det ;) KRAM kusin

2011-07-27 - 15:15:40
Hemsida: http://lykkelig.bloggplatsen.se
Skrivet av: lollo

titta gärna in på min blogg http://iiblandundrarman.blogg.se :)

2011-07-27 - 17:10:44
Hemsida: http://iiblandundrarman.blogg.se/
Skrivet av: ellen

Hej! Jag har en frågestund på min blogg just nu, skulle vara himla snällt om du kanske kunde slänga in en fråga här: http://ellenheltenkelt.blogg.se/2011/july/fragestund.html

Ha det toppen, kram!

2011-07-28 - 01:51:04
Hemsida: http://ellenheltenkelt.blogg.se/
Skrivet av: Anonym

Hejsan! Jag driver en blogg om Eric Saade som heter Theericsaades.blogg.se

och vi på bloggen plus alla läsare har tänkt att göra en video till Eric, vi vill att så många som möjligt ska medverka i den :) Så vill du medverka i videon? Mer info hittar du här:

http://theericsaades.blogg.se/2011/july/video-till-eric.html#commentKram :) <3 Har du frågor? ställ frågorna i inlägget :)

2011-07-29 - 15:56:28


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.