Fashionjoint

Dåligt väder och önskelista

Slår vad om att det kommer bli fint väder när jag ska jobba, de här kan man ju inte kalla sommarväder:) Jaja, ikväll ska jag och familjen äta jätte god mat, sen kommer Sandra förbi med min present, eftersom hon kommer att vara borta på min födelsedag. :)

Vi kommer inte ens fira min födelsedag den åttonde juli då jag egentligen fyller år, för att mamma och pappa ska iväg. Men det är väll okej, först tyckte jag det var elakt eftersom jag faktikt fyller 18 (omg fyller jag 18?!!!), men sen kom jag ju på.. att då får jag alla presenterna tidigare! Här är några av sakerna jag önskar mig!Familjen fick ju såklart en lista på sakerna, därför det är siffror. Men den orkar jag inte lägga upp här. Men jag an säga att nr 8 är resa. :) Haha vadå man kan ju alltid försöka?

Posted in: Vardag

Skrivet av: Alexandra

Fick du jobb på kryddgården? =) Fasen jag är inte hemma när du fyller år. Åker bort den 1:a Juli och kommer hem den 9:e... Får ta o posta nåt litet paket från Båstad =) KRAM!!

2011-06-19 - 18:29:13
Hemsida: http://twofatladies.blogg.se/
Skrivet av: cornelia

du har chansen att få en länk i min blogg, jätte enkelt! http://candevii.blogg.se/2011/june/fa-en-lank-pa-min-blogg.html#comment klicka på länken och se vad du behöver göra :)

2011-06-19 - 23:26:29
Hemsida: http://candevii.blogg.se/
Skrivet av: carrojohan

fyller oxå år 8 juli :)

2011-06-20 - 18:09:56
Hemsida: http://carrojohan.webblogg.se/


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.