Fashionjoint

Fashiolista

Har ni också sett massa snygga kläder på tex weheartit & undrat vart sjutton de finns att få tag på? I sure have! Här finns de flesta godbitar, med en länk till inköpsstället!

 

Jag ville tipsa om en sida som heter Fashionlista. Det påminner om Mylovebasket. Där skapar du en profil och ’hjärtar’ dina favoritplagg du hittar runt om på webbshoppar så de hamnar på din lista.

 

Du kan även följa andra användare och se vad dom gillar för plagg! Jag har hittat massvis med nya webbshoppar jag måste besöka. Ni kan hålla koll på min profil då jag förmodligen kommer att lista alla godbitar jag. :} Superbra tips för alla som letar efter speciella plagg eller som bara är lite less på Sveriges utbud av shop's och vill hitta nya favoriter! (finns såklart svenska shoppar också.)

 

Min profilsida med mina senaste likes ↓


Posted in: Tips

Skrivet av: Art By Tina - Konst & Fashion

Resan bär av till Egypten, Sinai-halvön. Varit där?

2012-02-27 - 21:04:41
Hemsida: http://trueborn.blogg.se/
Skrivet av: Melissa - Livet i ett Fängelse!

Svar:

hehe nu hänger jag inte med, vad ändrar bild saka?

2012-02-28 - 04:33:45
Hemsida: http://HTTP://LAVALI.BLOGG.SE


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.