Fashionjoint

Solbrillor & keps

Varje gång vi åker iväg med husbilden så hoppas man att man inte ska glömma något. Förra året glömde jag helt packa trosor, (hahah, det viktigaste typ..?) Så fick dra ner på stan & shoppa massa. I år glömde jag min solbrillor, tog inte långt tid innan jag saknade dom.. Får köpa mig ett par när vi får möjlighet att åka in till stan. Med husbil kan det vara svårt att åka iväg hela tiden. MEN en annan sak jag tänkt på att jag saknar och inte äger hemma heller, som jag vill köpa är keps! Snyggt & skönt, eller vad säger ni?
 
Svarar på kommentarer när internet funkar bättre. Om det blir tråkigt att kika på dessa inlägg, så kan ni ju alltid kika i arkivet! :*

Posted in: Vardag

Skrivet av: Josefine

vilken fin blogg du har! kraam

Svar: tack dts!
sanna hyvärinen

2012-07-17 - 17:11:44
Hemsida: http://jlinnea.devote.se
Skrivet av: Monia - mamma till Tuvalie

Vinn presentkort inne hos Edeal.se och köp dig en automatisk såsvisp, kanske en surfplatta eller zumba ? :) Allt du behöver göra är att gilla på facebook så är du med i dragningen!

http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/july/tavling-vinn-presentkort-hos-edealse.html

Fler tävlingar hittar du här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

2012-07-17 - 21:23:58
Hemsida: http://moniasundgrenjansson.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.