Fashionjoint

Jagger EdgeDe absolut hetaste iphone-skalen kommer från Jagger Edge! Dock lite dyrt med 99 dollar styck kanske.. Som sagt enda gången man önskar att man hade en iphone är pga skalen. Men jag har beställt ett skin till min mobil. Lägger upp bild sen.

Posted in: Tips

Skrivet av: Hanna

SV: Okej, tack för hjälpen! :) Förresten, Gillar du shopping och vill kunna shoppa saker för upp till 70 procent rabatt? Skicka ett mail till mig, så skickar jag en invite till dig! (Man måste ha en invite för att kunna handla) Sen aktiverar du inviten på din mail och sen in och handla! Nya kampanjer varje dag på flera olika märken, bla. Filippa K, Fred Perry, D&G, Nelly shoes, Jeffrey Campbell, Lundberg Och många fler!! Kraaaaam :)

2012-03-11 - 15:31:41
Hemsida: http://hannahedlunds.blogg.se/
Skrivet av: Mia

kanon, vinnaren presenteras ikväll! :DFin blogg föresten! :D

2012-03-11 - 15:42:59
Hemsida: http://miizing.blogg.se/
Skrivet av: Ida Edström - Östersunds näst största blogg.☺

snygga :)

2012-03-11 - 17:01:29
Hemsida: http://tjejenida.blogg.se/
Skrivet av: Mandy - En Musikblogg

ohhh cool !!kika gärna in på min blogg ifall du vill. jag skriver om min musik och min ständiga kamp i branschen. ni får vara de första som får lyssna på låtar och komma med feed back. välkommen förbi :) xx

2012-03-11 - 17:08:59
Hemsida: http://mandybeem.blogg.se/


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.