Fashionjoint

Fredag

Sitter och googlar runt som en galning, jag och Emil tänkte ju boka hotell i Stockholm den 15 och 16 och gå på spa, äta 3 rätters middag, kanske teater och lite annat mysigt tillsammans. (Jag jobbar på alla hjärtanasdag♥) Men det finns så mycket att välja på. Först tänkte vi välja Yasuragi, men sen något närmare stan, så vi velar lite fram och tillbaka, vi får se hur det blir. Något tips? Annars blir det jobb 15 - 21!
 
Förresten vad vill ni semer utav på bloggen, vad är det mest intressant att läsa om här? Är det mode, tips, hår, smink, naglar, min vardag, emil, tävlingar, musik?
 

Posted in: Vardag

Skrivet av: emma

sjukt fint hår! Hur lockar du det?

Svar: Oh tack! Haha jadu, jag lockar alltid bakåt och släpper ner efter några sekunder, sedan när jag gjort allt så borstar jag igen försiktigt. Kanske kan fixa en video! Men hoppas du förstod! Kram
sanna hyvärinen

2014-02-07 - 19:23:48
Hemsida: http://londonsnapshots.blogg.se
Skrivet av: Gunilla

Hej, vad fin topp du har sötis <3
Hittade ni något bra hotell?
Kram ....Gunilla

Svar: Vi ville helst ha ett med duo spa men hitta inget till rimligt pris :)
sanna hyvärinen

2014-02-09 - 18:46:45
Hemsida: http://brunettgundas.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.