Fashionjoint

snapshots från mässan

Hej! Nu har mamma och jag kommit hem från mässan och hunnit vila fötterna lite också. Gud vad mycket det var att titta på. Jag har bla hunnit med att testa på spray tan, vunnit i niveas monter, blivit sminkad av make up artister, tagit kort i en photobooth, druckit moserande kaffe(haha konstigt va?), testat massa guld gnuggisar tatueringar, tävlat i massa olika montrar och fått ögonbrynen noppade och stylade. Passade även på att testa min kroppsliga ålder, som blev 15(!!) lite stolt sådär, bara fortsätta att träna och ta hand om kroppen! ;)
 
Hann göra det mesta på min att-göra-på-mässan-lista jag la upp igår, haha. Angelica Blick skulle tyvärr vara där imorgon och jackan hade dem inte där i små storlekar, men fick presentkort på 150 kr så jag kan beställa hem en. Jag har filmat lite snuttar så video kommer imorgon. 
 
 
 

Posted in: VardagNamn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.