Fashionjoint

lip kit by kylie jenner

 
Såg ni vad som låg på min önskelista? Under förra veckan så släpptes ju äntligen Kylie Jenners egna lip kit, där man kan med tre olika nude/brun färgade nyanser få till hennes egna läppar tillsammans med både en läppenna och ett läppstift i varje förpackning.Jag dööör, vad fina dessa färger är. Jag har kikat lite på instagram och kommit fram till att Dolce K är min favorit, den ligger mellan Candy K som är ljusast och den mörkaste True brown. Jultomten?
 
Vad jag har förstått på beskrivningen så är dem precis som grand cosemtics variant att efter man applicerat den på läpparna så torkar den på ngn sekund ner till matt yta. Jag har två av dessa och jag älskar mest i hela smink väskan nu! Ska visa någon dag när solen är på min sida så man kan fota lite bra bilder på dem. Kylies variant blir iaf din för 240kr/st. Super bra pris tycker jag då man får två produkter i en förpackning lixom.

Posted in: Skönhet

Skrivet av: AngelicasVärld

Jag vill också ha det där kittet!!

PS - Du missar väl inte att tävla i min härliga julkalender - idag tävlar jag ut ett smyckes set för 1100 kr från underbara Regina Gräns och redan imorgon bitti öppnar jag en ny lucka med en ny härlig tävling!

Svar: Hoppas dem fyller på snart. :)
sanna hyvärinen

2015-12-09 - 21:45:10
Hemsida: http://angelicasvarld.com
Skrivet av: Amanda Forsman

Åh vore kul o testa!

Svar: Ja! Men annars testa dem Gerard Cosmetic, super bra!
sanna hyvärinen

2015-12-10 - 20:49:58
Hemsida: http://amandaforsman.blo.gg


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.