Fashionjoint

Mall of Scandinavia

Icha Icha / R.O.O.M / &Other stories
Vi åt lunch på Icha Icha där man får välja mat i tre steg. Först bas, sen protein och sen sås. Jag valde nudlar med kyckling och teriyakisås. Önskar dock att jag tog lax och zuccinipastan i efterhand då det såg mycket godare ut haha. Men något att testa om ni är där! 
 
Vi var inne på R.O.O.M som har alla mina favoriter i inredningsväg. Här köpte jag en marmorplatta som jag kan visa någon annan dag. Dem har så mycket fint där. Var även väldigt nära på att köpa med mig denna Äng vas ifrån Klong som jag så länge velat ha men hade så tungt att bära redan haha..
 
Älskar att gå runt på &Other stories och kolla bland deras skönhetsavdelning. Någon som testat deras scrub därifrån? Är sugen på att köpa någon, men dem har så sjukt många olika dofter. Här köpte jag äntligen(!!) en fin plånbok.
 
Känns som jag vill säga godmorgon även fast klocka är mitt på dagen, är fortfarande helt slut i kroppen efter hela dagen igår på Mall of Scandinavia. Vi kom dit runt 11 och hann precis gå klart alla butiker vi ville till innan dem stängde kl 20.00. Det är så sjukt stort! Jag hittade dock inga höstkläder alls, vilket är trist då jag hade velat köpa lite varmare tröjor osv, men sist jag var där så kom jag också hem utan några kläder och bara andra grejer. Vet inte om jag har blivit mer kräsen efter allt internet shoppande eller om dem har för litet utbud av kläder i alla butiker, då dem flesta butikerna är ganska små, men många. Till och med på NAKD som jag älskar på nätet så fanns bara sånt som jag inte tycker är fint. Däremot hade dem jättebra inredningsbutiker och jag hittade en perfekt plånbok!

Posted in: Vardag





Skrivet av: Mitt liv 2.0 "En vardaglig träningsblogg med tips och smaktester"

Jag kan rekommendera zucchinipastan med lax! Den har jag ätit där några gånger :)

Svar: Åh vilken sås passar bäst till? :)
sanna hyvärinen

2016-10-09 - 14:53:01
Hemsida: http://chocochock.se
Skrivet av: josephine

Haft en bra helg?? Ha en underbar vecka nu också! Kram <3

Svar: Tack!
sanna hyvärinen

2016-10-09 - 15:43:59
Hemsida: http://josephineslifee.blogg.se


Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Sanna Hyvärinen, 23, Enköping.

Jag är besatt av mode, naglar och shopping. Om jag inte bloggar så hittar ni mig ute i klädbutikerna, hos min fina pojkvän, på promenad, på ett café eller myser med mina fina vänner. I min blogg hittar du allt om vad som inspirerar mig. Jag bjuder på shoppingtips, inspirationsbilder, mode och snapshots ur min vardag.